Tutustu ihanaan kummiponiimme Samiin

S.W. Summer’s Dream Prince eli kotoisammin Sami on ollut jo useamman vuoden Helsikin Horse Fair -tapahtuman kummiponi. Yhteistyö Samin kanssa on mutkatonta sekä mukavaa ja ihmisystävällinen Sami onkin nähty messuilla hyvin monimuotoisissa toimenkuvissa.

Tännä vuonna Samin talli on tuttuun tapaan mukana omalla osastolla, jossa voi keskustella valjakkoajosta sekä tutustua tarvikkeisiin. Lisäksi Sami esittelee valjakkotaitojaan areenalla jokapäivä.

Samin kuulumisia voit seurata myös Samin omilla nettisivuilla sekä Facebookissa.

Nettisivut Facebook

 

 

Haluaistiko tavata Samin?

Sami on tavattavissa Helsinki Horse Fairin talutusareenalla n. 20 minuuttia jokaisena messupäivänä. Tällöin Samia voi tervehtiä ja Samin kanssa voi ottaa fanikuvan omalla kameralla tai puhelimella.

Tapaamiseen ei tarvitse ennakkoilmoittautua, mutta huomioithan että aika on rajallinen, joten olethan paikalla ajoissa. Sami tapaa niin monta fania kuin vain tässä ajassa suinkin ehtii.

Jos et ehtinyt fanitapaamiseen, mutta haluasit kuulla lisää valjakkoajosta voit vierailla Samin omalla ständillä. Huomioithan, että tapaamisten ja näytösten välissä Sami pitää ansaittua taukoa hevosalueella, joten ständillä Sami ei ole tavattavissa.

 

Katso kaikki ohjelmat ja näytteilleasettajat Helsinki Horsefair -ohjelmakalenterista

Katso kaikki ohjelmat

Valjakkoajo – jännittävä harrastus perinteitä kunnioittaen

 

Valjakkoajossa kilpaillaan joko yhden tai kahden hevosen/ponin valjakolla. Kilpailu koostuu kolmesta osakokeesta eli koulukokeesta, kestävyyskokeesta ja tarkkuuskokeesta. Valjakkoajolla on pitkät perinteet historiassa ja kilpailulajiksi se on rantautunut Suomeen 1986. Valjakkoajo on Suomen Ratsastajainliiton alainen kilpailulaji.

Valjakkoajosta ja sen osakokeista löydät lisätieton Samin nettisivuilta

Lue lisää