Tavoita hevosista ja hevosurheilusta kiinnostuneet ostovoimaiset kuluttajat ja ammattilaiset

 

Helsinki Horse Fair -messut tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tuotteiden ja palveluiden esittelyyn sekä myyntiin sopivasti kesäsesongin kynnyksellä.

Helsinki Horse Fair on Etelä-Suomen hevosharrastajien ehdoton ykköspaikka, mihin tullaan viihtymään, tapaamaan tuttuja, hakemaan uutuuksia ja tekemään ostoksia.

Samanaikaiset GoExpon muut tapahtumat tuovat kymmeniä tuhansia uusia potentiaalisia harrastajia.

 

 

Messuilla esillä

• hevostarvikkeet • rehut ja ravintolisät • harrastajien tarvikkeet ja asusteet • muut hevosalan tuotteet ja palvelut • alan julkaisut, kirjallisuus ja mediat • hevosaiheiset sisustustarvikkeet • hevosalan yhdistykset, järjestöt ja yritykset

 

Varaa osasto Osastoratkaisut ja hinnat

Ota yhteyttä niin etsitään juuri sinun yrityksellesi sopiva osallistumisratkaisu!

Sanna Lehto, TapahtumaVisio

Sanna Lehto, TapahtumaVisio

0500 735 827

sanna.lehto@messukeskus.com

Anne Fisher, TapahtumaVisio

Anne Fisher, TapahtumaVisio

0500 617 647

anne.fischer@messukeskus.com

Tiina Aalto, TapahtumaVisio

Tiina Aalto, TapahtumaVisio

040 511 9458

tiina.aalto@messukeskus.com

Lataa käyttöösi tapahtuman logot ja bannerit

Ennakkomarkkinointi on tärkeä osa messuosallistumista. Muistathan siis kertoa myös omille asiakkaillesi esimerkiksi nettisivuilla ja uutiskirjeissä, että olet mukana messuilla.

Lataa tästä käyttöösi logot ja bannerit. Mikäli tarvitset sähköiseen markkinointiin muun kokoisia bannereita. Ota meihin yhteyttä.

logot ja bannerit

Digitaaliset näkyvyydet

Messukeskuksen lukuisilla diginäkyvyyksillä tehostat yrityksesi myyntiä ja lisäät näkyvyyttä myös osastosi ulkopuolelle.

Voit näkyä esimerkiksi klubikirjeissä, bannerilla tapahtuman nettisivuilla, lukuisilla diginäytöillä tai uutuutena nyt myös lisätyssä todellisuudessa AR-sovelluksessa.

Lue lisää