Monenlaista hevosurheilua Criollo Areenalla!

Helsinki Horse Fair -messujen kohokohta on yhden tähden kansainvälinen estekilpailu Horse Fair International by Safety System. Kilpailu houkuttelee kotimaisia ja ulkomaalaisia huippuja kilpailemaan kahdessa eri sarjassa: CSI1*/ Big Tour 135-140 cm ja Small Tour 125-130 cm.

Ulkomaisista osallistujista tulonsa ovat jo vahvistaneet kaksi ruotsalaista ja yksi irlantilainen ratsastaja. Kotimaan tähdistä mukana ovat Susanna Granroth ja Petri Korhonen.

Kolmatta kertaa messuilla järjestettävä kilpailu kasvattaa suosiotaan, ja kisan laajenemiseen varaudutaan uudenlaisin tilajärjestelyin: kilpailuun osallistuville hevosille varataan messuhallista aiempaa enemmän karsinoita.

Kansainvälisen estekisan järjestelyt Criollo Areenalla tarjoavat huippupuitteet, josta myös nuoremmat hevoset ja ratsastajat pääsevät nauttimaan. Messuilla käydään yleisön edessä kansallisten luokkien kilpailu, jossa on omat luokat sekä junioriratsastajille että nuorille hevosille. Molempiin luokkiin voidaan ottaa 15 ratsukkoa.

Esteratsastuskilpailun alustava ohjelma:

pe 17.3. klo 14.45 kansalliset esteluokat, klo 16.30 Small Tour, klo 18.00 Big Tour

la 18.3. klo 13.45 Small Tour, klo 15.15 Big Tour

su 19.3. klo 13.30 Small Tour, klo 15.00 Big Tour

Criollo Areenalle mahtuu estekilpailun lisäksi muutakin vauhdikasta ohjelmaa

Working Equitation on vahvassa nosteessa oleva ratsastuksen laji, joka sisältää koulu-, este- ja lännenratsastuksen elementtejä. Lajissa kilpaillaan kouluratsastuksessa sekä käsittely- ja nopeuskokeiden erilaisilla esteillä, ensin huolellisesti tuomaripisteitä haalien, sitten vapaalla tyylillä kelloa vastaan. Messuilla nähdään lajin kaksinkertainen maailmanmestari Miguel Da Fonseca.

Muista vauhdikkaista ohjelmista vastaavat muun muassa yleisön suosikit, Helsingin ratsastavan poliisin upeat hevoset. Lisäksi nähdään Irlannincobit, jotka esittävät katrillin eli näyttävää muodostelmassa liikkumista ja Dressage meets western -näytös, jossa kouluratsastaja ja lännenratsastaja kohtaavat ja näyttävät parasta osaamistaan näytöskilpailussa. Valjakkoajossa mukana myös messujen iki-ihana kummiponi Sami!

Tutustu ohjelmaan ja tallenna suosikkisi!