Helsinki Horse Fair on upea hevostapahtuma kaikille harrastajille, ammattilaisille ja hevosista kiinnostuneille! Tapahtuman todelliset tähdet – hevoset ja ponit – esiintyvät vauhdikkaissa ja viihdyttävissä ohjelmissa.

Mukana ovat myös alan erikoisliikkeet, yhdistykset, maahantuojat ja yrittäjät. Hyödynnä ostosmahdollisuudet ja ohittamattomat messutarjoukset!

Samaan aikaan, samalla lipulla Messukeskuksessa koet myös 7 muuta vauhdikasta tapahtumaa: Fillari, Kunto, Golf, Ball Sports, Outdoor ja Kuva&Kamera.

Helsinki Horse Fair sijoittuu Messukeskuksen 1-3 halleihin

Go-pohja

Tulossa pian: Suunnittele oma messupolkusi!

Tälle sivustolle ilmestyy lähempänä tapahtuman ohjelma, jonka avulla voit räätälöidä itsellesi oman messupolun. Sen käyttö on helppoa: valitset vaan eri välilehdiltä sinulle sopivat ajankohdat sekä kiinnostavimmat osastot, ohjelmat ja ravintolat klikkailemalla niiden yhteydessä olevia sydän-symboleita. Valintasi kerääntyvät Suosikit-sivulle ja voit vaikka tulostaa laatimasi listan itsellesi pdf-tiedostosta.

Messupolku-ohjelmaa odotellessa lataa älypuhelimeesi Messukeskuksen mobiiliappi, josta löydät kaikki Messukeskuksen tapahtumat sisältöineen – tulossa helmikuussa myös Helsinki Horse Fair. Applikaatio on ladattavissa iOS- ja Android-laitteille.